A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Cégünkről

Engedjék meg, hogy rövid bemutatkozásunkkal figyelmükbe ajánljuk fuvarozási szolgáltatásainkat.

Társaságunkat 1992-ben alapították meg magyar magánszemélyek, elődje a Volán Tefu Vállalat átalakulása, és így az egyik fuvarozási részlegének a  megszűnése kapcsán. Megalakulásával a társaságunk átvállalta és folyamatosan tovább végezte azokat a  teher fuvarozási szolgáltatásokat, amelyekre a  megrendelői kör továbbra is igényt tartott a korábbi együttműködések alapján.

A megalakulással tovább vittük azokat a szerződéses kapcsolatokat, amelyeket a korábbi időszakban az előd vállalat szervezetében ez a fuvarozási részleg végzett. Ezen megbízók egy részével jelenleg is fennál az együttműködésünk, de természetesen a gazdasági környezet változásával a társaságunk megbízói köre is részben megváltozott, igazodva a piaci körülmények és  a piaci verseny fokozódó elvárásaihoz.

Így ma már a logisztikai szemléletű belföldi közúti áruszállítási igények felvállalásával és kiszolgálásával ajánljuk a fuvarozási szolgáltatásainkat. 

Megbízóink körét túlnyomó részben hazai és nemzetközi vállalkozások, cégek adják, amelyeket referenciaként is tudunk említeni, és ezen belül természetesen az építőiparban is referenciákkal rendelkezünk.

Főbb referencia területeink:

  • Építőipari projektek, beruházások, ingatlanfejlesztések kiszolgálása, ezen belül zsalu- és állványredszerek (Do-ka, Modul, Hünnebeckstb) átvétele, átadása,  ki- és visszaszállítása gyakorlattal, valmint acélszerkezetek, fémáru és faanyagok fuvarozása.
  • Kereskedelmi áruk, raklapos és egységrakományok, kész és félkész ipari termékek, gépek, berendezések fuvarozása.
  • Logisztikai folyamatokba szervezett szállítási feladatok ellátása, rendelt időpontra történő fuvarozások.

Feladataink ellátásához belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítással rendelkezünk. Büszkék vagyunk többek között megbízhatóságunkra, rugalmasságunkra és több, mint 25 év szakmai tapasztalatunkra.

Amennyiben szállítási igénye sürgős, hívja a +36-20-390-0220 mobilszámot a gyors árajánlat megadása érdekében.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu